Yetkili Kurullar

• Mütevelli Heyeti:
    Vakfın birinci derecede en yetkili organıdır. Her iki yılda bir seçeceği İcra Heyeti üyeleri ile vakfın bütün çalışma ve faaliyetlerini deruhte eder.
  • İcra Heyeti:
    İki yıllığına, Mütevelli Heyetten aldığı yetki ile Suffa Vakfı’nı sevk ve idare eder. Vakfın tüzüğüne uyarak çalışır. Vakfın ikinci derecede en yetkili ve sorumlu organıdır.
  • Danışma Kurulu:
    Vakfın faaliyet ve icraat alanlarında tıkanıklığın giderilmesi ve çalışmaların suhuletle ifa edilebilmesi için meslek sahibi zevattan müteşekkil deneyimli ve tecrübeli bir birimdir. 5 veya 7 kişiden teşekkül eder.
  • Denetleme Kurulu:
    Vakfın tüzüğüne uygun olarak, ihtiyaç halinde vakfın her türlü faaliyet ve çalışmalarını denetlemek ve takip etmek üzere vazife ifa eden bir birimdir.
WhatsApp İletişim