BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYEM...

وَ لَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ ف۪ى سَب۪يلِ اللّٰهِ اَمْوَاتٌ بَلْ اَحْيَٓاءٌ وَ لٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ

Dün İdlib'de barışı sağlamak ve sivilleri muhafaza etmek için bulunan kahraman askerlerimize düzenlenen menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Devletimiz, hükumetimiz ve kahraman ordumuz bu ve benzeri saldırı ve tehditlerin üstesinden elbette gelecektir. Zira Bin seneden beri âlem-i İslâmiyeti kahramanlığı ile memnun eden ve vahdet-i İslâmiyeyi muhafaza eden kahraman ordu bu ordudur.

Millet olarak bize düşen ise devletimizin ordumuzun yanında olmak, birlik ve beraberliğe kuvvet vermek, dualar ile şu şuhur-u selasede okunan kur’anlar ile manevi desteklerimizi azami derecede yerine getirmektir. Zira Merkez-i Hilafet olan İstanbul'u ve Anadoluyu beşyüz elli sene bütün âlem-i Hristiyaniyenin karşısında muhafaza ettiren, sadece askerlerin şecaati ve diplomatların dirayeti değil, İstanbul'da ve Anadoluda binlerde yerlerden fışkıran envâr-ı tevhid ve o merkez-i İslâmiyedeki ehl-i imanın mühim bir nokta-i istinadı, o büyük câmilerin arkalarındaki tekyelerde "Allah Allah!" diyenlerin kuvvet-i imaniyeleri ve marifet-i İlahiyeden gelen bir muhabbet-i ruhanî ile cûş u huruşlarıdır.
Bizler ecdadımızın bu adet-i müstahsenanesini en güzel bir şekilde yerine getirmek için gayretlerimizi esirgemeyelim.

Şimdi dualarla semaya el açma vaktidir.
Ordumuzun muzafferiyyeti için...
Düşmanları ve her türlü şer güçleri def etmek için...
Birlik ve beraberliğimiz için...
Alem i İslâm ın ittihad ve muhabbeti için...

Hasılı ila yı kelimatullah (Allah'ın ismini yüksek ve yüce tutmak) için...
Şimdi fiili ve kavli dua vakti...
Tekrar şehidlerimize rahmet diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun...

Suffa Vakfı