Vakıf Müesseseleri

BAHÇELİEVLER GENEL MERKEZ
Bahçelievler mah. Ali Rıza Kuzucan Sok. Bahar Apt. No:15/3 /Bahçelievler Tel: 0 212 556 19 79

Bahçelievler semtinde hizmet veren Genel Merkezimiz, vakfın en üst düzeyde temsil edildiği birimimizdir.

Genel Merkezimizde; vakfın tüm birimlerinin vakıf senedi doğrultusunda faaliyet göstermeleri, birimlerin sevk ve idareleri, ülke içinde ki sivil toplum kuruluşlarıyla ve Avrupa Birliği ile birlikte yürütülen projeler bu merkezde yapılmaktadır.

SUFFA VAKFI İDARESİ
Kalenderhane Mah. Şehzadebaşı Cad. Şehzade Mehmed Medresesi No:44 (Şehzadebaşı Camii Avlu İçi) PK: 34134 Fatih/İSTANBUL TEL: 0212 523 73 05

SÜLEYMANİYE MİSAFİRHANESİ
Ayşe Kadın Hamamı Sok. No:49/Fatih Tel: 0 212 512 12 02

Değişik vesilelerle yurt içinden ve yurt dışından İstanbul’a gelen misafirlerimize avrupa yakasında tarihi ve nezih bir mekân olan Süleymaniye muhabbet kapılarını açmaktadır. ecdadın mirası olan bu gelenek  vakfımızla ayakta durmaktadır.

Burada kalan misafirler hoş hatıralarla dönerler ve güzel değerleri başkalarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşarlar.

Süleymaniye her yıl ramazan ayında hem meslek gruplarına özel hem de halkımıza açık düzenlediği nezih ve profesyonel iftarlarla oldukça önemli bir boşluğu doldurmaktadır.

GÜNDÜZALP ÖĞRENCİ YURDU
Mareşal Çakmak Mah. Bağcılar Cad. Civanmert Sok. No:9 / Güngören TEL: 0 212 641 65 43 FAX: 0 212 504 21 66

1997 yılında kurulan Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdu Güngören İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne bağlıdır. Ortaöğretim öğrencileri ve üniversite hazırlık öğrencilerinin barındırıldığı yurdumuz 40 öğrenci kapasitelidir. Yurdumuzda kalan öğrencilere; üç öğün yemek, etüt ve yatma hizmeti verilmektedir.

Yurdumuz da barınan öğrencilerin ekserisi şehir dışından olmakla beraber İstanbul içinde ikamet eden öğrencilerde yurdumuzda barındırılmaktadır.

Barınan öğrencilerin vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirilmesi ve  üniversite de iyi bir yerde eğitim görmesi hedeflenmektedir.