اِنَّا لِلّٰهِ وَاِنَّٓا اِلَيْهِ رَاجِعُونَۜ

Bir nur kahramanı daha ahirete göçtü.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi kurucu Rektörlüğü yapmış olan ve Suffa Vakfımızın Genel Sekreterliği görevini yürütmekle beraber, vakfımızın çatısı altındaki Mutlu Yuva, Bay-Der, Ad-Der yönetimlerinde de bulunan, gayret ve hamiyeti ile diğer STK'lara da her daim sehabet eden kıymetli büyüğümüz Prof. Dr Mustafa Kemal ÖZSOY hocamızı ahirete uğurluyoruz.

Beka alemine olan bu yolculuğunda hocamıza Allah'tan rahmet ve mağfiret diler, kederli ailesine ve camiamıza sabrı Cemil niyaz ederiz.

Cenaze Programı: 17 /07/2021 Cumartesi günü öğlen namazını müteakip Fatih Camii nde cenaze namazı kılınacaktır. Ayazağa mezarlığında defnedilecektir. Taziye: ikindi namazını müteakip Suffa Vakfı Süleymaniye hizmet merkezinde ASGARİ SAYIDA VE DAR DAİREDE OLACAKTIR.

NOT: Pandemi münasebetiyle tedbirlere riayet açısından taziyelerimizin oluşturulacak Whatsapp grupları üzerinden yapılması  önemle tavsiye edilir.

Suffa Vakfı İcra Heyeti

WhatsApp Grubu Taziye linki: