Eskimez Dostlarla Bir Araya Gelerek Geçmişi Yad Etmek, Helal Dairesinde, Ailemizle ve Dostlarımızla Harika Zamanlar Geçirmek, Birbirinden Değerli Akademisyenlerimizden ve Hocalarımızdan Seminerler, Sohbetler, Hatıralar Dinlemek, Suallerimize Cevaplar Bulabilmek, Sosyal ve Sportif Aktiviteler vs... ile

14. MEZUNLAR VE MENSUPLAR PROGRAMIMIZDA

Bir Araya Gelmeyi Arzu Ediyoruz. Sizi de Bekliyoruz Efendim.

5 EKİM - 10 EKİM 2020 TARİHLERİ ARASINDA

WOME DELUXE TÜM MEZUN VE MENSUPLARIMIZLA BİR BAŞKA OLACAK.

30 MAYIS 2020 TARİHİNE KADAR TAM PANSİYON HER ŞEY DAHİL;

AİLE ODASI GECELİK KİŞİ BAŞI 395 TL.

SINIRLI SAYIDA DENİZ MANZARALI ODA GECELİK KİŞİ BAŞI 435 TL.

LİSTEYE KAYIT VE ARANMAK İÇİN İRTİBAT:

YUSUF DEMİR - 0535 350 61 06 - 0212 523 73 05

İlk adımı attığınız anda fark edeceğiniz ve tatiliniz süresince kendinizi çok özel hissedeceğiniz servis ve konukseverlik anlayışı…

Bir yanınızda eşsiz orman manzarası, bir yanınızda İncekum’un masmavi denizi…

Beklentilerinize uygun, özel olarak tasarlanmış beş yıldızlı geniş odalar...

Osmanlı, Türk ve dünya mutfaklarından efsane lezzetler…

Plajlar, Açık ve Kapalı Havuzlar, Çocuk Havuzu, Çocuk Parkı, Su Kaydırakları, Sauna, Hamam, Buhar Odası, Tuz Odası, Fitness Center, Basketbol, Mini Futbol, Voleybol, Tenis, Masa Tenisi, Animasyon Programları, Mini Club (4-12 yaş), Sinema Tesis Genelinde Ücretsiz Wi-fi,

***Antalya Havaalanına 95 Km. Alanya Gazipaşa Havaalanına 70 Km. Uzaklıkta. Bölgeye ulaşım, bir çok otobüs firması ve özel araçla da sağlanabilmektedir.

*** http://www.wome.com.tr

PROGRAM İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER

PROGRAM: 5 EKİM 2020 PAZARTESİ GİRİŞ - 10 EKİM CUMARTESİ ÇIKIŞ(5 GECE 6 GÜN)

* Misafirlerimiz en az 3 gece asıl programımıza iştirak etmek etmek kaydı ile, 2 Ekim 2020 - 15 Ekim 2020 Tarihleri arasında indirimli fiyatlarden yararalanabilir.

* En Az Konaklama; 5 gece olacak şekilde rezervasyon açılacaktır.

* %100 İade için mücbir sebepler ölüm, hastalık, trafik kazası vs. (1. Derece akraba) halinde rapor şartı aranmaktadır. Nedensiz  iptal, en geç 30 Mayıs 2020 ye kadar yapılacaktır. Bu tarih sonrası İptal’de mücbir sebep belgelenemez ise ödemenin %25 i iade edilecektir.

* ÖDEMELER:  Nakit  veya  Kuveytturk Kart veya Türkiye Finans Karta  5 taksit imkanı; Diğer Bankalara Bankanın uyguladığı masraf uygulanacaktır.

* Single (tek kişi) konaklamada, oda bedeli 1,5  kişi olarak tahsil edilecektir.

* Çocuk hesaplaması aşağıdaki gibidir;

0-3 yaş arası her şekilde ücretsiz.

4- 6 yaş arası 1.çocuk ücretsiz 2.çocuk %50 öder.

7-11,99 yaş arası çocuk  %50 öder

* Otele gelen misafirlerin ( çocuklar dâhil ) Kimlik Belgelerini yanında getirmeleri gerekmektedir.

* 2014 ve sonrası doğumlu 1.çocuklar bir standart odada 2 yetişkin yanında konaklama koşulu ile ücretsiz olup

* Bir standart odada bir yetişkin yanında 0-6,99 yaş grubunda çocuk varsa 1,5 kişi üzerinden ücretlendirme yapılır.

* Bir standart odada bir yetişkin yanında 7-11 yaş grubunda 1 çocuk varsa 2 kişi üzerinden ücretlendirme yapılır.

* Otele giriş saati 14:00 çıkış saati ise 12:00 dir.

* Girişlerde alınan kahvaltı ve öğle yemeği, geç çıkışlarda alınan öğle yemeği ekstra olarak ücretlendirilir.

* Erken girişlerde alınan kahvaltı ve öğlen yemeği ücreti kişi başı 80 TL ‘dir.

* Geç çıkışlarda akşam yemeği ücreti kişi başı 100 TL‘dir.