Kurban Bayramı münasebeti ile Camiamızla Bayramlaşma Pogramımız Vakfımızın kurban kesim yeri olan; Çatalca İlçesi, Kabakça Köyü, Güvendelik Mevkii'ndeki Kurban Kesim tesisimizde Bayram Namazı ile başlayıp, 1. Gün akşama kadar devam edecektir.

Çatalca’ya gelme imkanı olmayan kardeşlerimizle  bayramlaşmamız, Süleymaniye deki Hizmet binamızda ifa edilecektir.

Süleymaniye'deki bayramlaşma programımız :

Süleymaniye Camii' nde kılınacak bayram namazına müteakip aşr-ı şerif ile başlayacaktır.

Bayramın ve Kurbanın  mana ve ehemmiyeti ile ilgili  kısa bir ders yapılacaktır.

Duayı  müteakip verilecek ikramla bayramlaşmamız saat 11:00 a kadar devam edecektir.

NOT: Bu vesile ile cemaatimizin Kurban bayramını tebrik ve tes’id eder, Ülkemize, Alem-i islâma ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Kadi-ül hacattan niyaz ederiz.

SUFFA VAKFI