• PROGRAM: Eskimez dostlarla bir araya gelerek,geçmiş günleri yâd etmek, gelecek planlarımızı yapmak,birbirinden kıymetli akademisyen hocalarımız ve ağabeylerimizin seminer ve sohbetlerinden istifade ederek helâl dairesinde ailemiz ve dostlarımızla güzel günler geçirmek için 13. sünü düzenlediğimiz Mezun ve Mensuplar programında bir araya gelmeyi arzu ediyoruz.

• TESİS:  WOME Deluxe; Antalya ili Alanya ilçesindeki Avsallar mevkiinde, deniz kenarındaki tabiat parkı içerisinde, 120.000 m2 alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin en güzel ve Mavi Bayraklı İncekum Mevkînde, tertemiz denizi, Bayan – Erkek ayrı Plajları, açık, kapalı ve çocuk havuzları dahil olmak üzere 10 adet havuzu yaklaşık olarak 10.000 m2 si hanımlara ayrılmış, komplekste bir çocuk, bir büyük olmak üzere toplam iki adet havuz ve hanımlara özel plaj ve güneşlenme terasları ve tüm açık havuzlarında aquapark olan, 7000 m2’lik Spa ve Güzellik merkezi, erkek ve hanımlara ayrı ayrı hizmet edecek şekilde tasarlanmış, Erkek bölümünde kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, erkek kuaförü; Hanımlar bölümünde kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, kadın kuaförü, cilt bakım odası; her iki bölümde özel VIP aile hamamları olan, son teknoloji konferans ve seminer salonlarıyla, özel restaurant ve mutfaklarıyla her şey dahil hizmet veren deluxe bir tesistir.

• ULAŞIM: Gazipaşa Havaalanı 70 Km, Antalya Havaalanı 95 Km mesafededir Bölgeye ulaşım, bir çok otobüs firmasıyla ve özel araçla da sağlanabilmektedir.

• ÖDEME: Programa katılmak istediğini belirterek ismini komisyona kaydettiren mezun veya mensubumuz, Suffa Vakfı’nın, Umre ve Yurt içi Yurtdışı Organizasyonlarda anlaşmalı firması olan  ELÇİ TUR çalışanları tarafından aranarak konaklama tahsilatları nakit-havale veya anlaşmalı bankalara kredi kartı taksiti ile yapılacaktır.

• KONAKLAMA: Tesis ile anlaşma, erken rezervasyon ve Vakfımıza Özel indirimli olduğundan konaklama bedeli;

15 Temmuz 2019 Tarihine kadar ERKEN REZERVASYON anlaşma tutarı olan;

HERŞEY DAHİL KİŞİ BAŞI GECELİK 345 TL den;

15 Temmuz'dan sonra

HERŞEY DAHİL KİŞİ BAŞI GECELİK 375 TL indirimli fiyattan yararlanabilirsiniz.

Çocuk indirimi 1. 0-6 yaş free 2. ve üstü 0-6 Yaş çocuklar %50 İndirimli, 7-12 %50 ücretli olup, single (tek kişi) konaklamada, oda bedeli 1,5  kişi olarak tahsil edilecektir.

PROGRAM:

1 Ekim 2019 Salı Giriş – 6 Ekim Pazar Çıkış 5 Gece

(Misafirlerimiz en geç 1-2-3 Ekim tarihlerinde Grup indirimli fiyatından Kayıt Yaptırabilir, programını 12 Ekim’e kadar aynı fiyatlarla uzatabilecek şekilde yapabilir)

1-2-3 Ekim Tarihleri öncesi veya sonrası  girişler programımıza dahil olmayacağından grup fiyatından istifade edemezler. En az Konaklama 3 Geceolacak şekilde Rezervasyon açılacaktır.

Liste’ye Kayıt veya Aranmak İçin İrtibat:

suffamezun@suffavakfi.org.tr

Yusuf DEMİR GSM: 0535 350 61 06 – 0212 523 73 05

Not: Rezervasyon için Otel veya Acentanın aranmamasını, kayıt talebinizi ilgili irtibat numaralarından Yusuf DEMİR'e bildirmenizi ÖNEMLE rica ederiz.