Avcılar Al Götür-Oku Getir Kitaplığımızda 6 haftadır faaliyet gösteren Yaz etkinlikleri programı büyük bir coşku ile sona erdi.

35 öğrencinin hafta içi her gün 08:30-12:00 arasında profesyonel eğitimcilerin gözetiminde manevi, ahlaki, görgü kuralları, siyer ve benzeri derslerin,öğleden sonraki kısmında ise sosyal ve kültürel faaliyetler, geziler, piknikler, yüzme ve değişik spor etkinlikleri yapıldığı program ailelerin katılımıyla Avcılar Müftülük konferans salonunda gerçekleştirilen programla sona erdi.

Program ; Suffa Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bostan Beyefendi’nin  açılış konuşması ile başladı. Ardından Araştırmacı yazar Ferhan Arslan Bey’in  Eşler Arası iletişim semineri ile devam etti. Programın sonunda Hidayet Yıldırım Bey’in  öğrencilere  katılım belgelerini vermesiyle sona erdi.