Duyurular

Suffa Vakfımız: teşkil ettiği "Kurban Organizesi ve Faaliyeti" ile insanımıza yardımcı olmakta, bu önemli ibadetin daha nezih şartlarda yerine getirilmesinde ve "Kur'an Kursları ile Talebe Yurtları" gibi en güzel yerlere dağıtılmasında köprü görevi görmektedir.
Allah rahmet eylesin. Makamı ali, Mekânı cennet olsun.
Vakfımızın Katkıları ile Türkiye'de Üniversite Okuyup Memleketlerinde Hizmete Başlayan Öğrencilerimizden Teşekkür Mektubu Aldık.
Kâfirler istemeseler de Allah muradını tamamlayacaktır!
MEZUN VE MENSUPLARIMIZ İLE BİRLİKTE BU YIL 1-6 EKİM 2019'da ALANYA WOME DELUXE OTEL’DEYİZ.
Her nefes, her imkân bize sınırlı bir zaman için bahşedilmiştir. İyilik yönündeki değişim için yarını bekleyemeyiz.
Biz tek yürek, tek yumruk olarak ayaktayız, buradayız ve ülkemize sahibiz.
Güçlü Bir Türkiye'nin Şahlanışı İçin...
Kahraman Ordumuza ve Askerlerimize!
“Bu orduda bir ruh var, o ruh benimle dosttur.
Bağımsız Yaşam Derneği Yetkililerimiz Cumhurbaşkanımızı Ziyaret Etti.
Vakıf İcra ve Mütevelli Heyetimiz, Vakıf çalışanlarımız ve Vakıf gönüllülerimiz ile buluştuk.
Mezunlarımız ve Mensuplarımızla, 3-8 Ekim tarihleri arasında, Alanya Wome Deluxe Otel’de bir araya geldik.