27 Mart Pazar günü Suffa vakfı ev sahipliğinde Marmara bölgesi kardeş vakıfları bir araya geldiler.

Marmara bölgesindeki tüm illerin Vakıf temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen program;

Suffa vakfı Süleymaniye Hizmet Merkezinde saat 09:00 da sabah kahvaltısıyla başladı. Kahvaltının ardından 10:00'da başlayan istişareye; Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlandı.Geçmiş istişare maddelerinin tezekkür edilmesinden sonra; bu istişarede hizmet eden vakfıların işleyiş sistemleri , organizeleri,ülke gündemleri, yurt dışı hizmetleri ve hizmet felsefeleri değerlendirildi.13:00'da sona eren istişarenin sonunda hizmet merkezimizde ikram edilen öğle yemeği ve çay sonrasında vakıf temsilcileri vedalaşarak ayrıldılar.