Suffa Vakfı üniversite gençlik konseyi yapmış olduğu aylık toplantılarının ilkini Belgrat ormanlarında gerçekleştirdi. Programa Avrupa yakasındaki ilçelerden olan Avcılar, Beşiktaş, Güngören, Eyüp ve Fatih bölgesindeki üniversite gençleri katılım gösterdi. İlçedeki Vakıf gönüllülerinin yanı sıra genel koordinatör Ramazan ÇAMLICA’da eşlik etti. Program kahvaltıyla başladı ve ardından toplantı yapıldı.

Programda gençlere Mangal ziyafeti sunuldu. Programda yapılan yarışmalar esnasında çok renkli görüntüler meydana geldi. Programda halat çekme yarışmasında Eyüp ve Fatih ilçelerine karşı Avcılar ve Beşiktaş yarıştı, ilk seansı Eyüp ve Fatih Kazanırken ikinci kez denediklerinde halatı koparmayı başardılar. Bunların yanı sıra kaşıkla yumurta taşıma ve çuval yarışması ve son olarak da yoğurt içinde para bulma yarışması düzenlendi.

Yarışmayı birincilikle kazanan Beşiktaş bölgesinden Konsey gönüllüsü ‘’Seyit ÇALIŞ ‘’a  Salih SURUC’un iki ciltlik siyer kitabını hediye olarak kazandı.