OYUMUZ CUMHUR İTTİFAKINA!

Aziz ve Kıymetli Mensuplarımız

31 Mart 2019 belediye başkanlığı seçimleri hususunda düşünce ve kanaatlerimiz maddeler halinde şöyledir:

1 - Adı belediye başkanlığı seçimleri olsa da maalesef kamuoyu nezdinde bu seçim bir genel seçim ve ülkenin beka meselesi haline getirildiğinden,

2 - Büyük işlerde yalnız kusurları görmek cerbeze olup o nazarla bakmak, hükümetimizin iyiliklerini ve hayırlı faaliyetlerini örteceğinden adaletli bir yaklaşım olmayacağından, göze bir çöpün ilişip bir dağı setrettiği gibi sadece hataları ve noksanları göstererek, dağlar gibi hayırlı ve güzel faaliyetleri   kapatmak şeytanın ve nefsin bir desisesi olması,

3 - Kusursuz ve günahsız bir idarenin dünya şartlarında mümkün olmadığı, dolayısıyla bakış açımızın hükümetimizin hasenatının seyyiatına üstünlüğünün esas alınması,

4 - Dış ve iç mihrakların ülkemiz üzerinde yapmış olduğu tahrik ve tahrip projelerine, malzeme olmamamız ve kullanılmamamız için,

5 - Ülkemizde sağlanmış olan emniyet, huzur ve istikrarın vatana ve millete faydalı yatırımların   ve planlamaların devamı için,

6 - "Batan geminin lüks kamarası olmaz" kaidesince şahsi ve indi meselelerimizden, problemlerimizden ve şikayetlerimizden daha önemli olan ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğünün muhafaza ve emniyeti için,

7 - "Bugünkü şartlarda; istikrarın devamından yana olarak, bu aziz vatanın birlik ve beraberliğini Esas kabul eden, devletin bekasını asli gaye yapan, vatanına sahip, bayrağına bağlı, iman ve fazilet ehli ve EKSERİYETİN teveccühünü kazanmış müsbet şahsiyetlerin kazanmalarına yardımcı olunması" ifadeleriyle mensup olduğumuz ağabeyler  meşveret heyetinin kararı ile;

Bu seçimlerde mensuplarımız ve camiamız olarak HÜKÜMETİMİZİ VE CUMHUR İTTİFAKI'nı, mutlaka sandığa gidip oylarımızı kullanarak desteklemeyi, Muazzez Üstadımız'ın demokrat parti için kullanmış olduğu "vatan, millet ve dinimiz adına bir vazife" telakki ediyoruz.

Bu seçimlerin vatanımıza, milletimize ve hassaten İslam alemine ve insanlığa hayırlara vesile olmasını Allah'tan dua ve niyaz ediyoruz.

Suffa Vakfı İcra Heyeti