DOST DERNEĞİMİZDEN CUMHURBAŞKANIMIZI ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek programı kapsamında, Vakfımız tarafından yürütülmekte olan “Sosyal Uyum Merkezleri” isimli projede, Proje ortağımız,  aynı zamanda ayni ve nakdi yardımlar ile gelişmesine katkı sağladığımız, Bağımsız Yaşam Derneği’nin Koordinatörü Regaip BOSTAN ve diğer dernek yetkilileri ile dernek tarafından tedavisi üstlenilen bir grup madde bağımlısı gencimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından kabul edildi.  Yeşilay'ın düzenlemiş olduğu 4. Teknoloji Bağımlılığı Kongresinden sonra gerçekleşen kabulde, Sayın Cumhurbaşkanımız Bağımsız Yaşam Derneği’nin "çok hayırlı bir iş yaptığını" belirterek, Dernek çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. İyileşme sürecine giren bağımlı hastaları da tebrik eden Sayın Cumhurbaşkanımız, tedavi sürecini en sağlıklı ve süratli bir şekilde geçirmeleri için kendilerine dua edeceklerini söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımızın kabulünden memnun olan bağımlı gençler de bu illetten bir an önce kurtulmak için azim ve gayret sarf edeceklerini belirttiler.