MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK BULUŞMASI

Milli birlik ve beraberlik ruhunun taze tutulması amacı ile 5 Kasım 2017 Pazar günü Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde, Vakıf Mütevelli ve İcra Heyetimiz, Vakıf çalışanlarımız ve Vakıf gönüllülerimizin katılımı ile 300 kişilik bir kaynaşma programı tertip ettik.

Vakıf gönüllülerimizden Metin DUYMAZ’ın takdimi ile başlayan programımız, İstoç Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Mustafa KIZILCAOĞLU’nun muhteşem Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Vakfımızın Danışma Kurulu Başkanı, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer GÜLYURT’ un hoşgeldiniz konuşması ve Vakfımızın Mütevelli Heyeti Başkanı, Merkez Valisi Sayın Abdülkadir YAZICI’ nın selamlama konuşmasından sonra Vakfımızın emektarlarından Osman BOSTAN tarafından kısaca vakıf faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirildik.

Madde bağımlılığı için, koruyucu ve önleyici çalışmalar ile rehabilitasyon hizmetleri gerçekleştirerek, bağımlılığa bulaşma yollarını kapatan, bağımlılara maddi ve manevi yardım yaparak, topluma kazandırılmasını sağlayan Bağımsız Yaşam Derneği’nin faaliyetlerini Dernek Müdürü Regaip BOSTAN’ın anlatımıyla dinledik. Derneğe müracaat ederek bağımlılık illetinden kurtulan ve tekrar yaşadığını hissetmeye başlayan kişilerin acı tecrübelerine kendi dillerinden şahit olduk.

Muhterem Ali AKGÜNDÜZ Hocamızın duasına âmin diyerek programımızı noktaladık.

Bu vesile ile bize nezih bir mekânı tahsis eden Esenler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik GÖKSU başta olmak üzere tüm belediye personeline ve programa konuşmacı ve izleyici olarak katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.