11. MEZUNLAR VE MENSUPLAR PROGRAMIMIZI BAŞARI İLE TAMAMLADIK

Eskimez dostlarla bir araya gelerek geçmiş günleri yâd etmek, birbirinden değerli akademisyenlerimizin, ağabeylerimizin ve hocalarımızın güncel konularda seminer ve sohbetlerinden istifade etmek, ailemizle birlikte helal dairesinde güzel anlar geçirmek amacı ile, Mezunlarımız ve Mensuplarımızla, 3-8 Ekim tarihleri arasında, Alanya Wome Deluxe Otel’de bir araya geldik.

Gün içerisinde otelin imkânlarından istifade ettik.

Her sabah namazından sonra Sinan YILMAZ Hocamızın fıkhi sohbetlerini dinledik. Aklımıza takılan suallere cevaplar bulduk.

Vakıf Mütevelli Heyet Başkanımız Abdülkadir YAZICI Bey ile tarihi bir yolculuğa çıkarak nereden nereye geldiğimize tekrar şahit olduk.

Prof. Dr. Muzaffer GÜLYURT Hocamız ile diş nimetini tefekkür ettik. İlmen istifade ettik.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet GÖKTAŞ Hocamızın sunumunda, doğrunun inşasının nezihane ve nazikâne ve kavl-i leyyin ile mümkün olacağını bir kez daha gördük.

Sinan YILMAZ Hocamız ile ubudiyetin ruhu ve halis bir imanın neticesi olan duanın ne kadar ehemmiyetli bir ibadet olduğunu pekiştirdik.

Serbest Kürsüde, Merhum Osman DEMİRCİ Hocaefendi ve Mehmet KIRKINCI Hocamızı hatıralarla yâd ettik. Hüzünlendik, dualar ettik.

Merhum Selim GÜNDÜZALP Ağabey’i andık. Ölümün son olmadığını, ebedi bir âlemin başlangıcı olduğunu hatırlayarak Selim Gündüzalp Ağabeye ve diğer vefat eden büyüklerimize Fatihalar gönderdik.

Bu vesile ile 11. Mezunlar ve Mensuplar Programımıza iştirak eden bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Bu ve bunun gibi güzel programların tekrarının nasip olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyoruz.