MEZUNLAR VE MENSUPLAR PROGRAMINA DAVET

Eskimez dostlarla bir araya gelerek geçmiş günleri yad etmek, gelecek planlamaları yapmak, birbirinden değerli akademisyenlerimizin, ağabeylerimizin ve hocalarımızın güncel konularda seminerler ve sohbetlerden istifade etmek, ailemizle birlikte helal dairesinde güzel anlar geçirmek için;  11. Mezunlar ve Mensuplar buluşmasını bu yıl;

3-8 Ekim 2017 tarihleri arasında

Antalya ili Alanya ilçesindeki Avsallar mevkiinde, deniz kenarındaki tabiat parkı içerisinde, 120.000 m2 alan üzerine kurulmuş WOME DELUXE HOTEL'de yapıyoruz.

*** Mezun ve Mensuplarımıza özel HER ŞEY DAHİL TAM PANSİYON bir günlük 190 Türk Lirası gibi çok uygun bir fiyatla...

*** Son Müracaat Tarihi: 30 Mayıs 2017

*** Rezervasyon İçin: Yusuf DEMİR(0535 350 61 06 -- 0212 523 59 44)

*** Önemli: Rezervasyon için oteli aramayınız!

İlk adımı attığınız anda fark edeceğiniz ve tatiliniz süresince kendinizi çok özel hissedeceğiniz servis ve konukseverlik anlayışı…

Bir yanınızda eşsiz orman manzarası, bir yanınızda İncekum’un masmavi denizi…

Beklentilerinize uygun, özel olarak tasarlanmış beş yıldızlı geniş odalar...

Osmanlı, Türk ve dünya mutfaklarından efsane lezzetler…

Plajlar, Açık ve Kapalı Havuzlar, Çocuk Havuzu, Çocuk Parkı, Su Kaydırakları, Sauna, Hamam, Buhar Odası, Tuz Odası, Fitness Center, Basketbol, Mini Futbol, Voleybol, Tenis, Masa Tenisi, Animasyon Programları, Mini Club (4-12 yaş), Sinema Tesis Genelinde Ücretsiz Wi-fi,

***Antalya Havaalanına 95 Km. Alanya Gazipaşa Havaalanına 70 Km. Uzaklıkta

*** http://www.wome.com.tr

Kuveyt Türk ve Türkiye Finans Kredi Kartlarına 5 Taksit imkanı

0-3,99 yaş arası çocuk her şekilde ücretsiz.

4-11,99 yaş arası çocuk 1, Çocuk ücretsiz

4-11,99 yaş arası 2. çocuk %50

NOTLAR:

a.     Bonus  veya Axess karta 6 taksit gecelik 200 TL. den fiyatlandırılacaktır.

b.    Tek Kişi Konaklamalarda Çarpan 1,50

c.     İki kişi Konaklamalarda çarpan 2,00

d.    Üç Kişilik Konaklamalarda Çarpan 3,00

e.     Dört kişilik Konaklama Çarpan 4,00

f.     Minibar ilk dolum ücretsiz diğer günlerde kişi başı 1 adet su koyulacaktır, diğer günlerde talep edildiğinde ücretlidir.

g.    Otele gelen misafirlerin ( çocuklar dâhil ) nüfus cüzdanlarını yanında getirmeleri gerekmektedir.

h.     2006 ve 2015 doğumlu 1. çocuklar bir standart odada 2 yetişkin yanında konaklama koşulu ile ücretsiz olup

i.      2006 ve 2013 doğumlu 2. çocuklar aynı konaklama koşulu ile günlük kişi ücretinden %50 ücretlendirilir.

j.      Çocuk indirimleri minimum 2 yetişkin yanında geçerlidir.

k.     Otele giriş saati 13:00 çıkış saati ise 12:00 dir.

l.      Erken girişlerde alınan kahvaltı ve öğle yemeği, geç çıkışlarda alınan öğle yemeği ekstra olarak ücretlendirilir.

m.   Erken girişlerde alınan kahvaltı ücreti kişi başı 10 Euro ‘dur.

n.     Geç çıkışlarda öğlen yemeği ücreti kişi başı 10 Euro ‘dur.

o.    Grubun öğlen yemeği ile giriş yapıp, sabah kahvaltısı ile çıkacaktır.

p.    Konaklama esnasında Türk Kahvesi ücretsiz verilecektir.

İPTAL VE İADE ŞARTLARI

·         Rezervasyon iptal talebi giriş tarihinden 30 gün ve daha uzun süre kala iptal edilmesi durumunda, acenteden tahsil edilen toplam konaklama tutarının tamamı kesintisiz başka rezervasyonda kullanılmak üzere acente avansına kaldırılır.

·         Rezervasyon fesih talebi giriş tarihinden 15 gün ve daha uzun süre kala iptal edilmesi durumunda, acenteden toplam konaklama tutarının %40’ı kesilerek kalan tutar acente avansına kaldırılır.

·         7 gece kalana kadar iptal edilmesi durumunda toplam konaklama tutarının %50 ‘si kesilerek kalan tutar acente avansına kaldırılır.

·         İptal talebini giriş tarihinden 7 gün veya daha az bir süreden erken bir tarihte iptal edildiği durumunda acenteden alınan konaklama ücretinin geri iadesi mümkün olmayacak; tutarın tamamına no Show uygulanacaktır.