TAZİYENAME

Başta Cumhurbaşkanımız olarak hükümetimizin fevkalade ve ciddi gayretleri ile; Ülkemizin maddî ve manevî gelişmede ve tekamülde; mazisine, tarihine ve şerefine yakışacak bir inkişaf kaydettiği bu zamanda, dahilî ve haricî hasımlarımızın ve ihanet şebekelerinin ittifakla, bu aziz ve mübarek günde reva gördükleri terör hadiseleri, milletimizi ve bütün vicdan sahiplerini derinden üzmüş ve müteessir etmiştir.

Her ne şekilde ve nasıl olursa olsun yapacakları bu aşağılık ve sefil hadisat; bizleri gaye ve hedefimizden vazgeçirmeyecek, birlik, dirlik ve beraberliğimize zarar vermeyecek ve bilakis millet olarak devletimizin ve hükümetimizin arkasında daha ciddî, daha kenetlenmiş olarak durmamıza vesîle olacaktır.

Suffa Vakfı olarak, bütün sivil toplum örgütlerini ve ma’şer-i vicdanı bu kritik vetîrede; ittihat ve ittifakla yek vücut hareket etmeye davet ediyor, bu ciğer-sûz hadisatı planlayanları tel’in ediyor, vefat edenlere Allah’tan(cc) rahmet diliyor, yaralananlara ise acilen şifalar talep ediyor, geride kalanlara sabırlar temenni ediyoruz.

Tüm milletimizin başı sağolsun. Devletimizin ve hükümetimizin, bu terör şebekelerine karşı muvaffakiyeti için Allah’a dua, iltica ve niyâz ediyoruz.

Suffa Vakfı