KENYA MİLLETVEKİLLERİNDEN GÜNDÜZALP YURDUMUZU ZİYARET.

15.12.2012 Cumartesi günü saat 19:30-22:00 arasında Suffa Vakfı Gündüzalp Öğrenci Yurdunda Vakfımızın bünyesinde kalan Somali öğrencileri için düzenlenen yemek programına Kenya Milletvekilleri Sayın Olaga Aluoehe (Barack Obama’nın Yeğeni) ,Sayın Volter Nyambati, Sayın Wilson Lifole,Güngören Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN, Güngören Akparti İlçe Başkanı Sayın Ercüment SEVER, Suffa Vakfı Genel Sekreteri Sayın Prof. Dr. Mustafa Kemal ÖZSOY, Suffa Vakfı ARGE Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şemsettin TÜRKAN ve birçok kişi katıldı. Yemek Yenildikten sonra Salonda Misafirlere meyve ikramı ile beraber açılış konuşmasını yapan Şemsettin Türkan ve Yurt Müdürü Ömer Sait Güneş misafirlere kısaca Suffa vakfı hizmetlerini ve Gündüzalp Yurt hizmetlerini anlattı. Gündüzalp Yurdumuza son 4 senedir yardımlarını esirgemeyen Güngören Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN hem Kenya Milletvekillerine hem de Somali Öğrencilerimize hoş geldin konuşmasını yaptıktan sonra , Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN Bir konuşma yaparak yurdumuzun ve vakfımızın faaliyetleri ile ilgili değerlendirmede bulundu ve değerlendirmelerin sonucunda takdir ve tebriklerini sundular.. Ondan sonra Kenya Milletvekilleri konuştular öğrencilere nasihatlerde bulundular ardından öğrencilerin soruları cevaplandıktan sonra öğrencilerde kendilerine Vakfımızın gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade ettiler.Hatıra fotoğrafları çekildikten sonra yurdumuzu gezdiler.