SUFFA VAKFI 2.KEZ KİEV KİTAP FUARINDA

6-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Ukrayna’ nın Kiev şehrinde düzenlenen kitap fuarına Suffa Vakfı’ da iştirak etmiştir. Suffa Vakfı Ar-Ge Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin TÜRKAN’ ın başkanlığında gerçekleşen katılımda “BEDİÜZZAMAN” standıyla hizmet verilmiştir. Gelen ziyaretçilere Türk Lokumu ve Rusça kitapların dağıtıldığı fuarda Ar-Ge yönetim kurulu başkanı mini bir konferans vermiştir. Konferans Rusçaya tercüme edilerek dinleyicilerin istifadesi sağlanmıştır. Kiev Ukrayna Üniversitesinde Prof. Dr. Sergey ile tanışıldığı fuarda yaklaşık 15 milyon yayını ve 900 çalışanı bulunan Kiev Parlamento Kütüphanesine ve Kiev Milli Kütüphanesine Rusça ve Türkçe eserler hediye edilmiştir. Vakfımızın Ukrayna Temsilciliğine gelen misafirlerle değişik zamanlarda çay sohbetleri gerçekleştirilen fuar güzel anılarla sona ermiştir.