ESGEV DE KAPANIŞ COŞKUSU!

18 Haziran’da 140 öğrenci ile başlayan ve 6 hafta süren programda öğleden önce erkek öğrencilere, öğleden sonra ise kız öğrencilere; Kur’an-ı Kerim, siyer, ilmihal, adab-ı muaşeret ve ahlâk eğitimi dersleri verildi. Haftada bir sosyal etkinliklerin düzenlendiği program 27 Temmuz 2012 Cuma günü karnelerin dağıtılması ve 29 Temmuz 2012 Pazar günü Esenler Kültür Merkezinde yapılan kapanış programı ile taçlandırıldı.

Tamamını ESGEV öğrencilerinin hazırladığı, Kur’an-ı Kerim tilevati ile başlayan programda; ilahiler, şiirler, natlar, miniklerden sureler, Kur’an-ı Kerimle alakalı Risale-i Nur’dan pasajlar okundu. Karagöz oyunlarının sergilendiği, yaz etkinlikleri boyunca üstün performans gösteren öğrencilerin yarıştığı kapanış programı yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Programın nihayetinde gelecek dönem hakkında bilgilendirme yapan ESGEV yetkilileri, yaz etkinliklerinde gösterilen derslerin sene içerisinde de Değerler Eğitimi altında devam edeceğini vurguladılar.