Ülkemizin; kültür hizmetlerinde, milletimizin ve gençliğimizin klasiği haline gelmiş ve ma’şeri vicdanda kabul görmüş, bir çok gencimizin ve insanımızın kurtuluşuna vesile olan, zafer dergisinin, yayınlarının ve hizmetlerinin vesilesi, duayeni ve omurgası olan muhterem, fedakar, vefakar, civanmert, gayretli, şevkli  ve mücahit ruhlu dava arkadaşımız ve ahiret yoldaşımız Hüseyin Adnan ŞENGÖRÜR  ve nam-ı diğerle Selim GÜNDÜZALP  Beyefendi rahmet-i rahmana yürümüştür.

Suffa Vakfı olarak taziyetlerimizi bildirir, yakınlarına ve ehibbasına  sabr-ı cemil diler, mekanının ve makamının Cennet-i  Firdevs olmasını niyaz eder, Allah’ın Rahmetine nailiyetini bütün kalbimiz ve ruh-u canımızla temenni ederiz.

SUFFA VAKFI