Mezun ve Mensuplarımız’a Lâyık;

2-7 Ekim 2018 tarihleri arası

SUFFA VAKFI 12. MEZUN VE MENSUPLAR BULUŞMASI için,

Vakıf Organize Heyeti İftiharla Sunar;

Eskimez dostlarla bir araya gelerek,geçmiş günleri yâd etmek, gelecek planlarımızı yapmak,birbirinden kıymetli akademisyen hocalarımız ve büyüklerimizin seminer ve sohbetlerinden istifade ederek, helâl dairesinde ailemiz ve dostlarımızla güzel günler geçirmek için, 12. sini düzenlediğimiz Suffa Vakfı Mezun ve Mensuplar Programı’nda yine bir araya gelmeyi arzu ediyoruz.

ODA FİYATLARI:

1 NİSAN’a kadar;

Orman Manzaralı Oda, Kişi Başı 295 TL

Deniz Manzaralı Oda, Kişi Başı 325 TL

(Grup indiriminden yararlanmak için son tarih 1 Nisan 2018’dir)

1 NİSAN’ Sonrası;

Orman Manzaralı Oda, Kişi Başı 325 TL

Deniz Manzaralı Oda, Kişi Başı 365 TL

ÇOCUKLAR:

0-6 yaş ücretsiz.

7-12 yaş %50 ücretli

SINGLE

Single(tek kişi) konaklamalarda oda bedeli 2 kişi olarak tahsil edilecektir.

REZERVASYON İÇİN İLK MÜRACAAT:

Yusuf DEMİR - 0535 350 61 06

suffamezun@suffavakfi.org

TESİS:

Uluslararası Değerlendirme Kurumu Tarafından bir çok ödüle layık görülmüş 80.000 m2 özel arazide kurulmuş  olan Angel Marmaris; Muğla ili, Marmaris ilçesindeki Burunucu Mevkii, Turgut Köyü’nde. Masmavi denizi, bayan – erkek ayrı plajları, açık, kapalı ve çocuk havuzları, 1.600 m2 Spa ve güzellik merkezi, erkek ve hanımlara ayrı ayrı hizmet edecek şekilde tasarlanmış, Türk hamamı, sauna ,kar odası, tuz odası, buhar odası,  kuaförü; alış veriş merkezleri, spor sahaları, çocuk oyun alanları, sinema salonu,  anfi tiyatrosu, ATV arazi motorları ve atlar ile yapılabilecek olan orman ve dağ gezileri, bölgenin güzelliklerini tefekkür için organize edilecek olan tekne ve dalış seferleri ile unutulmaz sosyal aktivite programları… ve sayamayacağımız birçok hizmetiyle mükemmel bir tesis… Yarımada şeklinde kendisine ait arazisine kurulmuş olan Angel’s Otel etrafında başka bir tesis bulunmamaktadır. Detay için lütfen tesisin internet sitelerini ziyaret ediniz.

ULAŞIM:

Marmaris merkeze 30km uzaklıkta olan tesis, Dalaman havaalanına 116 km ve Bodrum Milas havaalanına 159 km uzaklıktadır. İstanbul’a 730 Km mesafededir.  (Otelin sitesindeki ücretsiz transfer normal tarife üzerinden ödeme yapan otel müşterilerine özel olduğundan grubumuzu kapsamamaktadır.)

Otel’de Odalara Giriş Saat 15:00 Çıkış 12:00 dir

ÖDEME:

Programa katılmak istediğini belirterek ismini komisyona kaydettiren mezun veya mensubumuz, Suffa Vakfı’nın, Umre ve Yurt içi Yurtdışı Organizasyonlarda anlaşmalı firması olan  ELÇİ TUR çalışanları tarafından aranarak konaklama tahsilatları nakit-havale veya anlaşmalı bankalara kredi kartı taksiti ile yapılacaktır. İsteyen katılımcılarımız program tarihinden 3 gün önce giriş yapabilir ve 3 gün geç çıkış yapabilir.  Misafirlerimiz 29 Eylül – 10 Ekim tarihleri arasında giriş yapabilecek olup, asıl program tarihi 2-7 Ekim tarihi olarak tespit edilmiştir.( 2 Ekim Tarihinden itibaren tesiste grubumuz haricinde misafir olmayacaktır) Oda yerleşimleri misafirlerimizin katılım sayısına göre Angel's Otel tarafından yapılacaktır. Otelde misafirlerden oda farkı vs gibi ödeme alınmayacaktır.

Önemli Not: Tesis ile anlaşmamız dönem fiyatına göre %40’a varan Vakfımıza özel indirimli, erken rezervasyon olduğundan konaklama bedeli  en geç 1 Nisan tarihine kadar anlaşma tutarı olan ödeme tablosundaki fiyatlardan alınacaktır. 1 Nisan Sonrası oda fiyatlarına fark yansıtılacaktır. Kart ödemeleri peşin fiyatına,  Türkiye Finans 5 Taksit ve Kuveyt Türk 5 Taksit, diğer banka kartlarına tek çekim veya bankanın uyguladığı masraf dahilinde yapılabilmektedir.

İade için mücbir sebepler ölüm veya hastalık (1. Derece akraba) halinde rapor şartı aranmaktadır. Nedensiz   iptal en geç 30 Haziran 2018 e kadar yapılacaktır. İptal’de mücbir sebep belgelenemez ise ödemenin %25 i ödenmez, kalan %75 katılımcının yaptığı ödeme şeklinde iade edilir veya katılımcının Elçi Tur Cari hesabına işlenerek bir sonraki programda kullanılabilir.

KONAKLAMA:

Yarım Pansiyon (Sabah ve Akşam Açık Büfe servis) hizmet veren tesisle anlaşmamız, Otel yönetimi tarafından belirlenen alanlar ve saatlerde çay,Türk kahvesi, nescafe ve su ücretsiz olarak servis edilecek ve Saat 14:00 – 15:00 arası kuru pasta, kek, börek ve açık içecek servisi yapılacaktır. Grubumuza tahsis edilen restoranda kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe ve ücretsiz olup, gazlı ve kutu içecekler ve soda  ekstra ücretlidir.

• Grubumuz için tahsis edilen yerlerdeki ikramlar haricindeki büfelerde, lobyde, restoranlarda sunulan yiyecek içecek ve hizmetler ekstra ücretlidir.
  • SPA alanında sunulan ücretli hizmetlerde grubumuza özel %10 indirim uygulanacaktır.
  • Katılımcıların deniz ve havuza girmek için kıyafet (haşema-terlik-güneş kremi vs) bulundurmaları yeterlidir. havlu, bornoz, şampuan, diş macunu seti ve traş malzemeleri odalarda sunulmaktadır.