Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz İstanbul Suffa Vakfı Mezunlar ve Mensuplar Buluşması çok güzel anılarla sona erdi.

4-7 Ekim tarihleri arasında Antalya Sahh Inn Paradise Otelinin ev sahipliği yaptığı programımıza 200 kişi katıldı. Dünya Kur’an okuma ikincisi Hafız Mehmet BİLİR’ in muhteşem Kur’an tilaveti ile başlayan Vakıf Başkanı Mustafa Karaman’ ın Suffa Vakfı’ nın dünü, bugünü ve yarınını anlattığı açılış konuşması ile devam etti.

Programın ikinci ve üçüncü günü gerçekleştirilen oturumlarda;

• Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu, Risale-i Nur ve Pozitif ilimler,

• Prof. Dr. Murat Sarıcık, Risal-i Nur ve Mehdiyet

• Yardımcı Doç. Dr. Niyazi BEKİ, Risale-i Nur Işığında Demokratik Açılım ve Müsbet Hareket

• Dr. Burhan Sabaz, Risale-i Nur’ da Acz, Fakr ve Tefekkür, başlıkları altında konferanslar verdiler.

Programın son gününde Suffa Vakfı Mektebinden geçen ve mezun olan onlarca talebe adına minik bir mezuniyet merasimi düzenlendi. Ve program güzel anılarla sona erdi.