Seksen küsur yıllık ömr-ü saadetlerini Kelamullah olan Kur'an davasına Risale-i Nur'daki iman hakikatlerini neşr-u envar ederek bugün tamamlayan Muhterem Mehmet Kırkıncı hocamız irtihal-i  dâr-ı Beka edip aramızdan ebedi aleme ayrılmıştır. Cenab-ı Hak bu nurlu seyahatini mübarek eylesin. Hadim olduğu iman nurlarını ahirette zâtına berat, kabrine nur eylesin, sevenleri olan bizler, talebe ve dostlarının başı sağolsun. Cenâb-ı Hak garık-i rahmet eylesin.

Merhumun cenaze namazı 26 Şubat 2016 günü Cuma Namazına müteakip Erzurum Narmanlı Camiinde kılınacaktır.

Muhterem Mehmed KIRKINCI Hocamızın vefatı münasebetiyle; Erzurum'daki cenaze namazına iştirak edemeyenler için; Hocamız'ın kurduğu  Suffa Vakfı'nda; 27 Şubat Cumartesi günü akşam namazını müteakiben, Süleymaniye Misafirhanemizde tertip edeceğimiz taziye ve anma programına, okunacak hatimlerle; hafızlarımızdan dinleyeceğimiz Kur'an tilaveti ve Tefsir sohbetine iştirakinizi bekleriz. Tel: 0212 512 12 02

(Programımız Erkek Katılımcılara Mahsustur)