Açık Öğretim yatılı takviye programımız başlamıştır.
Suffa Vakfının, Sultanbeyli’de hizmet veren Kültür Merkezinde 4 yıl önce başlatılan eğitim seminerlerini başarıyla bitiren Öğrenciler Sertifikalarını aldılar.
Güngören Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN ve Meclis üyeleri Gündüzalp Öğrenci Yurdunu Ziyaret Ettiler.
Vakıf gönüllülerin ilmi müzakere yapmak ve hizmet felsefelerini değerlendirmek için Erzurum’da bir araya geldiler.
05-17 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlediğimiz Umre ziyaretinden kareler
Kudüs Gezisi'nden Kareler
Esenler' de faaliyet gösteren Gençlik Merkezimiz, ORTAK GELECEĞİMİZ İÇİN ORTAK AKIL PROJESİ kapsamında Etrafta bulunan 6 okul yöneticisi, 4 cami imamı, mahalle muhtarı, 6 stk yöneticisi ziyaret edildi.
Vakfımıza bağlı Gündüzalp Öğrenci Yurdu'ndan bir grup öğrenci Güngören Belediyesi'nin katkıları ile Çanakkale ziyareti gerçekleştirdi.
Suffa vakfının, Güngören’de hizmet veren Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdumuz Güngören İlçe Kaymakamı ve Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafında ziyaret edildi.
Suffa Vakfı Esenler Gençlik Merkezimiz Darülaceze'yi ziyaret etti.
SUFFA VAKFI GÜNDÜZALP YURDU, KENYA MİLLETVEKİLLERİ, GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKANI ve GÜNGÖREN AKPARTİ İLÇE BAŞKANI TARAFINDA ZİYARET EDİLDİ.
Suffa Vakfı olarak 9 – 15 Kasım 2012 tarihlerinde Antalya’da 8.MYK Şura toplantımızı gerçekleştirdik.
Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz İstanbul Suffa Vakfı Mezunlar ve Mensuplar Buluşması çok güzel anılarla sona erdi.