YURTLAR

Güngören Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN ve Meclis üyeleri Gündüzalp Öğrenci Yurdunu Ziyaret Ettiler.
Vakfımıza bağlı Gündüzalp Öğrenci Yurdu'ndan bir grup öğrenci Güngören Belediyesi'nin katkıları ile Çanakkale ziyareti gerçekleştirdi.
Suffa vakfının, Güngören’de hizmet veren Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdumuz Güngören İlçe Kaymakamı ve Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafında ziyaret edildi.
SUFFA VAKFI GÜNDÜZALP YURDU, KENYA MİLLETVEKİLLERİ, GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKANI ve GÜNGÖREN AKPARTİ İLÇE BAŞKANI TARAFINDA ZİYARET EDİLDİ.
Haziran ayında Esenler’ de hizmete başlayan Esenler Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (ESGEV) Yaz etkinlikleri Programını Muhteşem bir kapanış programı ile taçlandırdı.
Anadoluda özellikle Şarkta hayatını devam ettiren vatandaşlarımızın başarılı olup, maddi yoksunluk içinde bulunan ve bundan dolayı da okumayı sürdüremeyen lise mezunu ya da lisede okumakta olan çocuklarının, sağlıklı koşullarda ve standartlara uygun mekânlarda okumalarını sağlamaktır.
Yaz etkinlikleri kapsamında İstanbul’un dört yanında faaliyet gösteren birimlerimiz öğrenciler için Boğaz turu etkinlikleri düzenledi.
Suffa Vakfının yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği gezileri devam ediyor.
Suffa Vakfının, Güngören’de hizmet veren Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdu, Belgrad Ormanlarında bahara hoş geldin dediler.
Vakfımızın Güngören’de hizmet veren Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurduna; İstanbul Milletvekili Sayın Feyzullah KIYIKLIK, İlçe Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN ve Meclis Üyeleri birlikte ziyaret ettiler.
Suffa Vakfının, Güngören’de hizmet veren Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdu Çanakkale şehitlerini ziyaret etti.
Gündüzalp Öğrenci Yurdu İstanbul’un tarihi yerlerini gezdi. Edirnekapı Vakıf İdari Merkezini ziyaret etti.