ÜNİVERSİTE KOMİSYONU

SUFFA VAKFI GENÇLİK KONSEYİ (Vakıf gönüllüsü üniversite gençliğini temsil eden heyettir.) Amacı: Çok büyük bedellerle kazanılan bu vatan topraklarındaki gençliğimizin karşı karşıya kaldığı milli ve manevi değerlerimizi tehdit ve tahrip eden sefahat, ahlaksızlık ve kültür kaymasına karşılık her türlü çalışmaları organize edip, bilinçli ve ciddi yatırımlarla, tahrip olmuş medeniyeti tamirdir.
13-16 Nisan 2012 tarihinde 5.Uluslararası Öğrenci Buluşması Sultanahmet meydanında düzenlendi.
Suffa Vakfının Gönüllü Üniversite Öğrencileri Üniversite gençlerinin sorunlarını tartışmak ve çözüm bulmak amacıyla kendi aralarında bir konsey kurdular.
Suffa Vakfı Gençlik Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Fatih bölgesi üniversite öğrencileri 19 Mayıs tatilinden istifade ederek 18 - 22 Mayıs tarihleri arasında İkitelli Hz. Ömer Camiinde Tefsir okuma programı yapmışlardır.
Suffa Vakfı Üniversite Gençlik Konseyi, Konsey toplantılarının ilkini Belgrat ormanlarında gerçekleştirdi.