BURS FAALİYETLERİ

21.05.2011 Cumartesi günü Edirne kapı Vakıf idaresinde yapılan burs takdim ve seminer Programında Vakfımızın İstanbul’daki Bursiyerleri bir araya geldiler.
23.04.2011 Cumartesi günü Edirne kapı Vakıf idaresinde yapılan burs takdim ve seminer Programında Vakfımızın İstanbul’daki Bursiyerleri bir araya geldiler.
26.03.2011 Cumartesi günü Edirnekapı Vakıf idaresinde yapılan Burs takdim ve seminer programında bu ay Mehmet YILDIZ “Doğru bilginin kaynağına ulşamanın yolları” konulu bir seminer sunmuşlardır.
26.02.2011 de Vakıf idaresinde yapılan Burs takdim ve seminer programında Vakfımızın İstanbul’daki Bursiyerleri bir araya geldiler.
22.01.2011 Cumartesi günü Edirnekapı Vakıf idaresinde yapılan Burs takdim ve seminer programında Vakfımızın İstanbul’daki Bursiyerleri bir araya geldiler.