Afrika Dostluk Derneği ve Suffa Vakfı'nın destekleri ile Üniversiteden Mezun olmaktan gerçekten onur duyuyorum.

Gerçekten teşekkür ederim, Özellikle Şemsettin abiye, Uğur abiye, Ertan abiye, Yakup abiye ve diğer tüm derneğimize destek olan kişilere.

Sizlerin bu cömertliği eğitimim de ilerlememi sağladı.

Bizim için yapılan masrafları size asla geri ödeyemeyeceğiz, ama Allah size daha fazla ödeyecek inşallah.

Allah(c.c) size bu yaptıklarınız için size Firdevs Cennetleri’de ev versin inşallah.

SUFFA Vakfına olan sevgim açıklanamaz. Sizler bizim Elhamdulillah Anne-Babalarımız ve rehberlerimiz oldunuz.

Hayatımızı değiştirdiniz ve verdiğiniz mali yardım için sonsuza dek minnettar olacağım. Çok çalışmaya, sizi ve ailemi gururlandırmaya devam edeceğim.

Başarılı bir iş sahibi olduğumda, ihtiyaç sahibi başka bir Afrikalı genç kardeşimize bana sağladığınız destek gibi bende onlara destek olacağım inşallah.

Saygılarımla,

Çok Teşekkür ederim.

SUFFA öğrencileri ve Kenya'daki tüm erkek ve kız kardeşler adına

Sizi seviyoruz ve Sadaka Cariye’yi kendiniz için yaptınız. Allah kabul etsin. Amin.

SADAM ABDULLAHI BAROW

Kenyalı öğrenciniz.

I am truly honored to be this year’s Graduate  under AFRICA DOSTLUK and SUFFA VAKFI.

I would like to formally thank you UGUR ABI,MR SEMSTIN,MR ERTAN ABI,MY ABI ILKER And ALL OTHER BIG BROTHER

for your generosity which has allowed me to further my education.

We will never be able to pay you back but Allah will pay you more.

You have made many houses in Janatul Firdowsa.

My love for SUFFA is unexplainable,SUFFA has been our parents and guiders from ALLAH and Alhamdulilah May Allah bless you with Jannah in dunya And Akira

You have changed my life and I will forever be grateful for the financial aid you have provided. I will continue to work hard and make you and my family proud.

When I have succeeded, I promise to give back to the community, in order to give another youth an opportunity similar to the one you have provided me. Thank you for everything!

SADAM ABDULLAHI BAROW

Yours Truly,

Much Love

SUFFA students and on behalf of all brother and sisters from Kenya

We love you and you have built Sadaqa Jariyah for yourself.

Much love JazakaAllah Kheyr